KlimatSverige har initiativet

Urban Zingmark 23 November, 2015 18:54 Samarbete Permalink Trackbacks (0)

Varthän har alla klimatförnekare tagit vägen? Varthän har kritikerna till s.k. förnyelsebar energi tagit vägen? Så här har KlimatSverige formulerat apeller inför kommande klimatmanifestationer. Oavsett vilken personlig uppfattning du har lär du inte undgå att förhålla dig till klimatmötet i Paris 29/11.

Så här skriver Mikael Månsson, KlimatSverige till nätverkets medlemmar med förslag på apeller: 

Apell 1
Nu är det mindre än en vecka kvar till den 29/11, då det kommer att genomföras över 2300 klimatmanifestationer i fler än 170 länder för att trycka på beslutsfattarna för ett rättvist, ambitiöst och bindande klimatavtal i Paris. Du behövs! Kom med du också och hjälp till att sprida ordet! Prata klimatfrågor, bjud in dina FB-vänner till 29/11 och dela eventet.
Här hittar du de flesta manifestationerna i Sverige och i världen:
#‎klimatet29nov2015 #climatemarch

Apell 2
Världens beslutsfattare måste agera nu. Klimatet väntar inte. Med miljöprofessor Johan Rockströms ord: ”Löser vi inte klimatfrågan lever vi snart i ett permanent världskrig - med planeten som fiende." Du behövs för att skapa världens största klimatmanifestation söndag 29/11. Över 2300 manifestationer i fler än 170 länder kommer att göras för att trycka på beslutsfattarna för omställning till en hållbar värld. Kom med du också och hjälp till att sprida ordet! Prata klimatfrågor, bjud in dina FB-vänner till 29/11 och dela eventet. Här hittar du de flesta manifestationerna i Sverige och i världen:
#‎klimatet29nov2015 #climatemarch

Apell 3
Efter terrorattentaten i Paris får inte den franska klimatkoalitionen genomföra sin stora klimatmarsch söndag 29/11. Därför uppmuntrar de alla oss andra utanför Paris att manifestera även för dem:
#march4us
Över 2300 manifestationer i fler än 170 länder kommer nu att göras för att trycka på beslutsfattarna för omställning till en hållbar värld. Kom med du också och hjälp till att sprida ordet! Prata klimatfrågor, bjud in dina FB-vänner till 29/11 och dela eventet. Här hittar du de flesta manifestationerna i Sverige och i världen: #‎klimatet29nov2015 #climatemarch

Pressrum, FB-sida, Twitter och Instagram
Här finns manifestationens pressrum med pressmeddelanden
KlimatSverige på Facebook
KlimatSverige på Twitter och Instagram: @KlimatSverige


Nej och åter nej!

Urban Zingmark 02 November, 2015 19:45 Insändare vindkraftverk, Samarbete, Holmöarna Permalink Trackbacks (0)

Den matte som humanisten Gunnar Fredriksson, Fria Vindar använder räcker mer än väl för att visa på vansinnet med vindkraftverk. Det må vara i Ångermanland längs väg 335 mellan Örnsköldsvik och Sollefteå eller på Holmön.

Läs här "Ett skrämmande scenario för Holmön" från 2015-11-01.


Creeper MediaCreeper